Camwijzer!

habbo camwijs sticker v1

habbo camwijs sticker v1

gi-webcam

gi-blackmail

stick-hween09-keyboardhands

Dit filmpje over Cyberlokkers, van onze Infobus partner Helpwanted.nl, laat goed zien wat er kan gebeuren als je de verkeerde treft achter de bobba.

FORUMDISCUSSIE
Op dit forum plaatst Jet elke werkdag een mening, stelling of een vraag. Het is aan jullie om hier op te reageren. Klopt de stelling? Geef je mening en deel je ervaringen of ideeën met elkaar.

INFOBUS

Op Woensdag 27 Januari 15:00-16:00 zal er in de Infobus een speciale sessie gehouden worden door VIP-DigitaleRecherche, hier zal meer aandacht worden besteed aan de risico's achter onzorgvuldig omgaan met je web-cam. Op donderdag 28 Januari zal ook de Safetysessie in het teken staan van web-cam veiligheid.

MYSTERIEGUEST

De hele week zal een Stafflid undercover de Helpdesks van Habbo Hotel afstruinen en de kennis op het gebied van webcam veiligheid testen. De toppers verdienen een Bioscoopstoel. Tijd dus voor helpdesk make-over, maak jouw helpdesk ook Camwijs!

Webcam beelden die jij verstuurd, blijven niet tussen jouw kamer en die van de ontvanger hangen. Deze kunnen worden doorgestuurd, opgenomen, bewaard en op andere sites worden gezet. Kortom, ze blijven voor eeuwig bestaan!.

Welk voorlichtingsfilmpje wint de hoofdprijs?

Klik dan hier voor meer informatie >>

Op internet kan iemand zich zo aantrekkelijk maken als hij of zij wil. Je kunt jezelf knapper of slimmer voordoen dan je eigenlijk bent, jonger zijn of misschien wel veel ouder ..... Anderen kunnen zich dus ook aardiger voordoen dan ze in het echt zijn, zonder dat jij er ooit achter komt of dat daadwerkelijk waar is. En mocht je daar uiteindelijk wel achter komen, dan is het soms al te laat....

habbo camwijs sticker v1

Mooie sticker hè? Deze is vanaf nu tot 5 Februari gratis te verkrijgen via je Homescatalogus. Zet hem op jouw Home en maak een vuist voor veilig webcam gebruik. Verder krijg je, door lid te worden van deze groep, iedere werkdag na 16:00 een kneiter stoere Camwijs! badge! Een dubbele vuist dus, heel Habbo Hotel wordt camwijzer!

Elkaar kunnen aankijken tijdens het chatten kan heel leuk en handig zijn, maar onvoorzichtig gebruik van een webcam kan tot heel vervelende en gevaarlijke situaties leiden. Doe daarom mee aan deze handige training in webcam vaardigheid en laat je omgeving zien dat jij Camwijs! bent.

stick-hween09-cctv

stick-hween09-videocam2

 Info over deze groep 

Camwijzer!

Bestaat sinds: 21-jan-2010

13,677 leden

Habbo's supersnelle spoedcursus over het bewust omgaan met je bobba.
bewust camwijs cyberlokkers grooming opletten veilig