Fansites

Er bestaan in de virtuele wereld heel wat fansites, gemaakt door spelers voor spelers, als een eerbetoon aan Habbo. Sommige van deze fansites hebben van Habbo de "Officiële Fansite"-status gekregen. Deze websites voldoen namelijk aan de strenge Habbo-eisen en werken volgens het officiële Fansite beleid van het Hotel.


Officiële fansites krijgen de kans om om de beurt (en soms allemaal samen) Habbo over te nemen. Ze organiseren dan wedstrijden, evenementen en nog veel meer waarmee alle Habbo's zelfgemaakte badges kunnen winnen. De beheerders van de fansites zijn te herkennen aan de Officiële Fansite Badges die ze met trots dragen.

Wil je hen beter leren kennen? Bezoek dan zeker de Fansite Lounge. Je kan natuurlijk ook rechtstreeks naar de fansites door op de links te klikken. We hebben er 5!

http://www.habbo-tropical.nl
Eigenaren: H-T, !!!toon!!! en Ekant
Beschrijving: Habbo-Tropical staat bekend om zijn leuke activiteiten en goodies die je op de tropische website kan uitvoeren.

http://habbochannel.nl/
Eigenaren: Melvinneke123 & Ghust
Beschrijving: Habbochannel zorgt voor dagelijkse radio met jouw favoriete live DJ's. Daarnaast posten zij wekelijks veel nieuwsartikelen en zorgen zij ervoor dat jouw bezoek aan Habbo nog leuker wordt!

http://www.habbofun.nl/
Eigenaren: !Zenda! en Trommelgeroffel
Beschrijving:Een grote verrassing!

http://www.bubblejuice.nl/
Eigenaren: -emky- en Laptopdoos
Beschrijving: BubbleJuice is een fansite dat jij informatie krijgt over Habbo, Layouts kun krijgen om je eigen fansite te bouwen en zorgt ook voor het laatste nieuws.

http://www.habbostream.nl/
Eigenaren: Anne-oeds & Volume-
Beschrijving:Gezelligheid is voor ons als radio fansite erg belangrijk, we missen alleen nog jouw gezelligheid! Luister daarom elke dag naar de vele live dj's op Habbostream en doe mee aan de leuke activiteiten in Habbo.


Op dit moment voegen we geen nieuwe Fansites toe aan de lijst. Zodra we dit wel gaan doen zullen we dit aankondigen op de website. Lees het Fansite beleid die alle Officiële Fansites moeten accepteren.