Wees wijs, wees Camwijs!

Wees zuinig op wat je van jezelf laat zien op internet.

Kijk nou Habbo's!

Aan communicatie hebben we in Habbo Hotel geen gebrek. We posten van alles op Groepen en Fora, Mini-mailen en chatten wat af. Nu kan ik me voorstellen dat het extra handig (en ook best spannend) is om tijdens het chatten een webcam te gebruiken.

Cammen kan ook best handig zijn, als je deze mensen in het echt goed kent en vertrouwd. Maar als het vreemden zijn die je alleen maar via het internet kent kan het bloedje link en een stuk minder lollig zijn als het fout gaat. Vandaar dat wij deze week extra aandacht zullen besteden aan veilig webcamgebruik met de 'Camwijs!'-training.


Camwijs! Groep, Badge en Sticker
Op de Camwijs! Groep kan je alle feiten en tips lezen die te maken hebben met het gebruik van webcams: alles waar je op moet letten en wat je beter niet kunt doen, als je er voor kiest om een webcam te gebruiken. Ook gaan we elkaar op de Groep helpen omdat je het meeste van elkaar leert.Sluit je jaan bij de groep, dan krijg je sowieso de unieke Camwijs! Badge waarmee je iedereen kunt laten zien dat je mee doet. Ook kan jij een gratis sticker krijgen in de Homescatalogus om ook op je Groep of Home te laten zien dat jij meedoet!

Competitie: Camwijs! Youtube-films
Een van de beste manieren om de Camwijs! boodschap over te brengen is met een voorlichtingsfilmpje. Daarom aan jullie de taak om je eigen filmpje in te maken en op Youtube te zetten. De tien beste filmpjes krijgen van mij eervolle vermeldingen en winnen een Safety Badge, een Holomeisje en een Holohabbo. Maar daar houdt het niet bij op! De makers van deze filmpjes moeten ervoor zorgen dat ze de meeste views krijgen op Youtube. De drie best bekeken filmpjes winnen de prestigieuze gouden, zilveren of bronzen Camwijs! Badge.

Klik hier om je Youtube-filmpje te sturen naar info.nl@sulake.com >>

Zorg dat je je filmpje voor donderdag 28 Januari hebt ingestuurd. Wil je inspiratie voor het maken van een voorlichtingsfilmpje over veilig webcammen? Check dan de Camwijs! Groep. Daar staat een voorbeeld van onze Infobus-partner Helpwanted.nl.

Zet hem op allemaal. Wees wijs, wees Camwijs!

Jet, Community Manager
NL026
Camwijs! Groeps-Badge

NL027
Bronzen Camwijs! Badge

NL029
Zilveren Camwijs! Badge

NL028
Gouden Camwijs! Badge